Mikä ihmeen Mediashake Academy?

Mediashake on digimarkkinointitoimisto, jonka 14 oman osa-alueensa timanttista ammattilaista auttavat suomalaisia yrityksiä kasvamaan 🚀  ja pysymään edelläkävijöiden joukossa digimarkkinoinnissa. Tiimistämme löytyy esimerkiksi erittäin kovia Google-mainonnan, analytiikan ja some-markkinoinnin osaajia.

Teemme markkinointia sekä asiakkaidemme puolesta (lue lisää palveluista Mediashaken omilta sivuilta täältä) että heidän kanssaan valmentaen verkkokurssien ja sparrausten merkeissä. Mediashake Academy on perustettu avuksi kehityshaluisille digimarkkinoijille aloittelijasta kokeneempiin sekä yritysten omille markkinointitiimeille.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta meillä on asiakkaita aina Torniossa asti.

Kaikki alkoi vaatimattomasta unelmasta 10 vuotta sitten

Moikka! Olen Matti Hirvonen ja toimin Mediashakella senior-konsulttina ja toimitusjohtajana sekä Mediashake Academyn rehtorina. 👋

Kiinnostuin digimarkkinoinnista noin 15 vuotta sitten, kun opettelin koodaamaan nettisivuja. Huomasin, että pelkät nettisivut eivät riitä, vaan niille pitää saada myös kävijöitä ja ryhdyin opettelemaan hakukoneoptimointia. 🔍

Viiden vuoden omatoimisen opettelun jälkeen perustin Mediashaken. Olin silloin 21-vuotias tyhjätaskuinen yliopisto-opiskelija (minusta piti tulla tietotekniikan DI, mutta toisin kävi). Halusin perustaa oman yrityksen ja päästä tekemään digimarkkinointia käytännössä.

Riski kannatti ottaa, vaikka se vaatikin alussa muutaman tiukan vuoden, jolloin tyhjä tili ja unettomat yöt tulivat tutuiksi. Kuitenkin jo neljän vuoden sinnikkään tekemisen jälkeen sain kutsun tulla kouluttamaan Googlen tilaisuuteen 50 hengen yleisölle – huomasin että osaamiseni oli arvokkaampaa kuin olin uskonutkaan.

Jo 18 digimarkkinoinnin huippuammattilaista

Minulle yrittämisessä on aina ollut kyse siitä, että pääsen tekemään sitä mitä oikeasti haluan tehdä. Kun menen nykyisin aamuisin toimistolle, näen ympärilläni joukon intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia, joille työ ei ole vain työ. Olen ylpeä tiimistäni, koska tiedän että meidän porukalle laatu, tulokset ja hyvä palvelu ovat tärkeitä asioita.

Olen myös äärimmäisen kiitollinen jokaisesta asiakkaastamme. 🙏 Muistan edelleen, miten vaikeaa minun oli kymmenen vuotta sitten saada ensimmäinen asiakas. Siihen meni kuukausia ja sain kuulla ”ei” kymmeniä kertoja. En silloin uskaltanut edes unelmoida, että pääsisin tekemään töitä sellaisille yrityksille, jotka tänä päivänä luottavat palveluihimme.

Matti Hirvonen
CEO & Senior Consultant
Mediashake Oy

Voisimmeko olla teille avuksi digimarkkinoinnin osaamisen kehittämisessä? 😎

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä

Kaikki tämä ammattitaito on käytettävissäsi kurssien ja valmennusten kautta 🤩👇

Tutustu tiimiimme

Matti Hirvonen Rehtori, CEO & Senior Consultant

Joonas Rotko Digital Marketing Consultant, Partner

Sanna Nenonen Social Ads Consultant

Riina Anttila SEM Consultant

Ville Vänni Social Ads Consultant

Tuuli Latva-Teikari SEM Consultant, Team Lead

Anna Ikonen Social Ads Consultant, Team Lead

Iida-Liisa Paronen Social Ads Consultant

Jenni Sirviö SEM Consultant

Miia Nykänen Digital Ads Designer

Eveliina Lönnberg Social Ads Consultant

Jannica Stenbäck SEM Consultant

045 7874 3228

Jon Stockus Analytics Consultant

045 7833 0689

Jenna Niskanen Työyhteisön kehittäjä

045 7832 4681